Σειρά συναυλιών για τη στήριξη του συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης με προσφορά τροφίμων αντί εισιτηρίου

Ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια στήριξης του συσσιτίου άπορων δημοτών, διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων.


Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει ο σαξοφωνίστας Αργύρης Γκαγκασούλης με το μουσικό σχήμα «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» που απαρτίζεται από τους μουσικούς: Τσιοτίκα Φώτη (κλαρίνο), Μαυρομάτη Χάρη (μπουζούκι), Μπάμπη (μπουζούκι), Μαργαρίτη Γιάννη (τραγούδι) και Μαίρη (τραγούδι). Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

13 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Άνω Κώμης, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Άνω Κώμης, του Μορφωτικού Συλλόγου Άνω Κώμης και του Αθλητικού Συλλόγου «ΕΛΙΜΕΙΑ».

17 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Αιανής, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Αιανής, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και του Συλλόγου Γυναικών Αιανής. Συμμετέχει η χορωδία του Π.Μ.Σ.

27 Δεκεμβρίου, «Τιμώντας την Τρίτη Ηλικία» στην Αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή όλων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κοζάνης και την υποστήριξη της 9ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ. Συμμετέχουν οι χορωδίες των Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης, Αιανής και Λευκοπηγής και Άνω Κώμης.

Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 8:00 μ.μ.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συσσίτιο λειτουργεί από το 2004, με ιδίους πόρους του Δήμου Κοζάνης. Δικαιούχοι του συσσιτίου αποτελούν δημότες-μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι επιλέγονται κατόπιν εισηγήσεων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, στη βάση ενός συνόλου συνδυαστικών κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, όπως: οικογενειακή, οικονομική, περιουσιακή, εργασιακή κατάσταση, συνθήκες στέγασης και προβλήματα υγείας.

Σήμερα, το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης παρασκευάζει καθημερινά 150 μερίδες φαγητού. Από αυτές οι 50 μερίδες παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους από το χώρο του συσσιτίου, ενώ οι 52 διανέμονται, με υπηρεσιακά οχήματα, σε ανθρώπους εντός της πόλης της Κοζάνης και οι 48 στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης τους συσσιτίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.Πηγή. kozan.gr
Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή